Izabrani potpredsednici Srpske asocijacije menadžera (SAM) 1PROMO/SAM

Na redovnoj godišnjoj Skupštini Srpske asocijacije menadžera izabrani su potpredsednici, Dragoljub Damljanović, potpredsednik za programe za razvoj menadžera i mladih i Miša Lukić, potpredsednik za strategiju i razvoj, saopštilo je ovo udruženje.

Na panelu „Šta nam donosi 2024. godina?“ učestvovali su predsednik SAM-a Mihailo Janković, kao i Slobodan Đinović, predsednik Skupštine i novi potpredsednici Dragoljub Damljanović i Miša Lukić.

Zajednička poruka svih njih bila je da će ulaganje u obrazovanje u narednom periodu biti od suštinske važnosti i upravo će to praviti razliku ne samo u kompanijama, već i na nivou država.

Jedan od izazova koji očekuje svet je i suočavanje sa nedostatkom električne energije, upozorio je Damljanović i istakao da je važnost adekvatnog planiranja i tranzicije energetskih sistema ka održivim izvorima energije.

„Godine koje dolaze donose brojne promene, i modeli biznisa i poslovanja će se menjati“, ocenio je Lukić, „ali ne treba da se zanemari uloga koje kompanije imaju prema svim učesnicima na tržištu i prema širem društvu i životnoj okolini“.

Lukić je najavio proširivanje SAM-ove Inicijative za odgovornu budućnost na ostale vodeće kompanije u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari