Izvršitelj podigao cenu Slavije za tri miliona evra

* Sa prethodnih 5,9 miliona vrednost skočila na 9,4 miliona evra
Posle pisanja Danasa da se hotel u centru Beograda prodaje za 400 evra po kvadratu

Ostavite komentar


  1. Nekome se očigledno namešta da džab džabe kupi ogroman hotel u centru. I to sve prolazi i nikom ništa. A ovi sve pošten do poštenog.

  2. Bojicu zaboravio si Kuriru da kazes koliko para si dobio da izmislis nepostojece potrazivanje protiv Slavije i namestis lazne arbitre.Reci lepo da si dobio 100 000 evra na ruke od Katarine Saranovic uz dogovor da dobijes jos 500 000 kada se proda Slavija!Narod mora da zna o kakvoj prevari se radi na stetu drazvnog budzeta!

  3. Lepo ce se to odraditi da za malu svotu novca onaj ko bude kupio promeni delatnost i automatski izbaci vise od 200 ljudi na ulice. Koji su inace svojom zaslugom ostvarivali toliku godisnju zaradu. A sada ce biti isterani bez prava na bilo kakav program, odstetu, itd.
    Taj hotel je najmanje drzavni, to pripada svima samo ne drzavi.
    Svi mi koji smo odrasli u ovom Beogradu, pamtimo da je taj hotel bio jedan od lepsih. Pitanje je ko je doveo taj hotel od statusa lux(5 zvezdica) do garni hotela(3zvezdice). Sto znaci velike zarade, punjenje direktorskih dzepova, a minimalna odnosno nikakva ulaganja u hotel.
    Ovo sto se desava u Beogradu i Srbiji nema nigde. Svi sem Srba imaju vise prava. Crnogorci na vodecim pozicijama, da li Srbi vode vodece firme Crne Gore.
    Uzas!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

generalštab 2024

Projekat „Generalštab“: Tri čoveka, dva potpisa, jedna fotografija i kratka vest

Sada i zvanično: zgrada Generalštaba ide u ruke Trampovog zeta Džareda Kušnera. Ugovor o revitalizaciji tog objekta potpisan je u Vladi Srbije, ali ispod radara javnosti, uz brojne nejasnoće, iako je nadležni ministar Goran Vesić obećao punu transparentnost. Ekološki ustanak poziva građane, ali čak i pripadnike Vojske Srbije, da ne dozvole rušenje i pretvaranje Generalštaba u ekskluzivan hotel.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.