Donkafe, Grand, Bonito i C kafa postaju brendovi istog proizvođača: Komisija odobrila spajanje Atlantik grupe i Štraus adrijatika

Ostavite komentar


  1. To se u stručnim krugovima naziva monopol! No, naše poluobrazovane i neobrazovane građane to apsolutno ne dodiruje! Nemaju oni pojma ni o čemu!

  2. Zato inspekcija u butiku za košulju bez računa 100.000 rsd minimum i to kao 2 prekršaja neevidentiranje prometa i neizdavanje racuna i zatvaranje butika na mesec dana! A ove lopuze prodaju kafu u celoj Srbiji godinama po dogovoreni cenama. Može im se kad su inspektori i sudije sudova pa i republički h jajare sitnog ranga.

  3. Krupan kapital u zenljama bezakonja poput Srbije UVEK izlazi kao pobednik, jer je Srbin potkupljiv, sve bi dao za pare.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.