Kako cena nafte utiče na poskupljenja robe

Ostavite komentar


  1. Ovakvo stanje stvari i glad i nestašice su deo kombinovanog znaka kraja sveta kakvog poznajemo danas. O njemu je govorio Isus Hrist, ali je pisao i apostol Jovan. Isus je rekao:,,Biće pošasti i gladi po raznim mestima.“ (Luka 21:11).
    A jovan je napisao:„Mera pšenice za denar i tri mere ječma za denar!“ (Otkrivenje 6:6).
    Dakle prorečeno je da će 1.08 kg. pšenice iznositi jednu dnevnicu radnika na njivi recimo, kako se tadašnja moneta denar (rimski srebrni novčić koji je bio jednodnevna plata), računala.

Ostavite komentar


Ekonomija

Sindikati GSP-a uputili zahteve Kremiću i Šapiću 10

Sindikati GSP-a uputili zahteve Kremiću i Šapiću

Sindikati „Pravda“, „Sloga“ i „Centar“ Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“ obaveštavaju javnost da su, nakon sveobuhvatne analize svih detalja projekta javno-privatnog partnerstva za obavljanje autobuskog prevoza putnika na potezima linija „100“ i „700“, vršiocu dužnosti sekretara za javni prevoz Radovanu Kremiću i predsedniku Privremenog organa grada Beograda Aleksandru Šapiću, uputili zvanične zahteve.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.