Kako se Cefta plus skupila u „Mali Šengen“

Liberalizacija između Srbije, Makedonije i Albanije krnja verzija projekta iz 2016.

Ostavite komentar


  1. nam je plastično pojasnio kako izgleda sprovođenje potpisanih sporazuma. Lep primer imamo za objedinjenu granicu Makedonije i Srbije na kojoj rade dobri, stari carinici i isti takvi inspektori.
    Koliko vidim, već kreće panika zbog zarade albanskog seljaka, a zaboravlja se da mi poljoprivrednike imamo u tragovima i da je nakon mnogih potpisanih sporazuma naša roba vraćana jer smo tuđi proizvod pokušali da uvalimo kao svoj.
    Mogu li kod nas da se smanje zahvatanja države, pa da imamo niže akcize na gorivo, kako bi sve pojeftinilo i kako bi naši prevoznici bili konkurentni?
    U osnovi je dobro što se radi na jednistvenom tržištu, problem je samo što ostaju dobri, stari korumpirani državni službenici koji ne menjaju navike, pa privrednici dobijaju mrtvo sloo na papiru ili im se još više oteža poslovanje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.