Kako su banke otkrile ćup sa blagom: Šta pokazuju bilansi za prvih šest meseci 2022. godine

Ostavite komentar


  1. To im je omogućila naša vrla guvernerka Tabakovićka.
    Kada pri podizanju novca pogrešno uneseš PIN kod, banke to naplate. Sličnih otimačina ima milion, a NBS samo gleda i aminuje.

  2. Dovoljno je bankama što koriste sredstva klijenata bez naknade (na plus na tekućim računima banke ne plaćaju nikakvu kamatu, a na devizna sredstva klijenata kamata je „fantastičnih“ 0,1% godišnje).

  3. Ni jedna banka u Srbiji se ne bavi investicionim bankarstvom ( investiciono bankarstvo nije davanje kredita građanima i privredi).Dok je narod primitivan i alav a Narodna Banka indiferentna šta radi kartel banaka onda je tako. Umesto da ima konkurencije među bankama kojih ima oko 22 što je za državu Srbiju suviše mnogo na broj stanovnika, oni su napravili kartel za pljačku uz blagoslov države.

  4. Uvek možete otići u poštansku štedionicu, to su naši domaći lopovi ali najskromniji!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.