Kina ostaje zatvoreno tržište za Srbiju

Brojke iza tvrdnje predsednika Vučića da je izvoz u najmnogoljudniju zemlju sveta za 10 godina povećan 50 puta

Ostavite komentar


  1. Pa logično je za mobilne i računare kada se tamo i prave…

  2. Zašto uvek gledate stvari negativno. Da bi ste izvozili NEŠTO, to NEŠTO treba da proizvedete i mora da zadovoljava određene standarde pre svega kvalitet i cena, konkurentnost Ako smo to u stanju, a sve više jesmo posle unuštavanja srpske privrede, onda izvoz nije problem u bilo koju zemlju

  3. svi stite svoje interese, bila to kina, rusiju, eu ili amerika, samo srbija ne stiti svoje interese i prodaje se samo onako

  4. Posle ovakvog uvodnog članka mogli bi da kontaktirate PKS i napravite afirmativni članak sa akterima tih 2% poljoprivrednih proizvoda, koliko ste pomenuli da učestvuje ta delatnost u ukupnom izvozu u Kinu. Bilo bi lepo da se vidi iz kojih to krajeva Srbije izvozi se hrana za Kinu pa da i drugi vide da to nije nemoguća misija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.