Kinezi nude duplo više od vrednosti Gorenja na berzi

Kompanija Hajsens objavila nameru o preuzimanju većinskog kapitala slovenačkog proizvođača bele tehnike

Ostavite komentar


  1. treba znati da Gorenje radi Sa Njem. Kino how preuzevsi tamosnje Fabrike? Kinezi sire po Evropi da bi na jeftine nacin dosli do moderne technologije Ind. . Proizvoda sto oni jos nisu u stanju Sami da razvijaju ! oni brzo uce ! Pre 20 tak god. Pokupili nekoliko zelezaru u Njemacku !Razmontirali su nih na komad kuci sastavili a rezultat od svega toga da oni sü danas najveci i jeftiniji proizvodjaci celika na svetu sto i znatno osjetiti i Amerikanci da ne govorimo o EU -u! Za 20-30 g. Kina ce biti gospodarski naj jaca Zemlja na svetu! Vredni i pametni sü narod O BROJU zitelja ( skoro 1.5 miliardi da i ne govorimo!Rusija npr. Ima samo 140. miliona zitelj gospodarski zaostalog vojnicki jak sto nista ne koristi za visi Standard gradjana!

  2. „Njima je potrebna proizvodnja u Evropi, …“. E pa Slovenci, srecno sa takvom idejom o Kinezima! Njima treba jos jedna ‘Zelezara Smederevo’, kao evropska platforma za dampiranje lokalnog EU trzista jeftinom reeksportovanom robom proizvedenom u Kini! … Ako Slovenci stvarno misle da kinezi toliko veruju u njihovu svemirsku ‘frizider-tehnologiju’, ljuto ce se razocarati!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.