Ko će vraćati dug Er Srbije Etihadu?

Arapski partner odbio da otpiše dug srpskog nacionalnog prevoznika

Ostavite komentar


  1. Nek predsednik proda deo svog dela Beograda na vodi i neka plati dug. On je doveo Etihad, pa neka on i plati.

  2. Doktor ekonomije i ostalih bezveznih stvari je opet izgubio na kartama, a gubitak kao i uvek plaća narod.

  3. Svojevremeno je Dragica Nikolic (za vreme posete Tome Emiratima kada je igrao sa stapom) izjavila da je“Sejk“ mnogo fin covek.Ako je tako, oprostice nam dug!

  4. Isti oni pametnjakovici iz vlasti koji su uzimali kredit neka ga i vracaju. Pregledati dokumentaciju pa videti ko je potpisivao.

  5. Za ovo neko mora u zatvor. Da se proda kompanija, ima 51% vlasništva a da kompaniju vode Arapi, u ime AS diže kredite Etihad, uzima gro prihoda AS a kada treba vraćati pare sve ostavi AS i državi Srbiji? Pa ko je ovde lud a ko se nakrao? U komentarima i pre 2 godine upozoravao sam o ovakvom scenariju velikih prijatelja našegVelikog Štrumfa. Prodali su sve avione vlasništvo JAT-a da bi iznajmili flotu, pare trošili i sada AS nema ništa. Veliki Štrumpfovi su uništili i kompaniju a bivše radnike ostavili i bez akcija JAT-a. Pljačkaaaaaa, samo napred popio.

  6. Platice ova gospoda of Baroda sto 30 godina svojim cutanjem I necinjenjem omogucuju ovoj bandit da Vlada .jasno je da zasluzuju da otplacuju te kredite .da necute I da nisu pokorni uzimanje kredita u njihovo one nebi bilo moguce.Sa ovakvim gradjanima Dacic ce opstati jos 30 godina.smatram da ovaj narod nikad nece promeniti rezime. (Zato se ispidujem I brisem odavde necu da pravim drustvo u robivanju,a usamljen sam oko pobune protiv ovog Stazija u Srbiji

    1. Nemačka država je dala nemačkoj firmi a Srbija je
      uzela kredit i za uzvrat dala 49% JATa i pride taj isti kredit mora da vrati sa kamatama i pride iznajmljuje od njih polovne avione i pride svake godine da AS 20 miliona pomoći.
      I kakve veze imaju Lufthanza i Nemačka sa ovim?

    1. To Arapima ne odgovara. Ako budu vlasnici 100% firme donacije države će biti sporne.
      Platiće narod, kao i sve AV igre.

  7. Ma, srpska kasa preliva na sve strane. To će Mali da pokrije malim prstom leve ruke. Cena? Prava sitnica (da citiram sir Olivera).

  8. Nije to nista….,, imamo mi para”… Imamo cak i ugovor sa Francizima u potkopavanje beograda. Metro ne moze da ceka. Zato rajo navali na posao jer para mora biti. A to sto u zivotu niste videli avion, a cak se ni vozili metroom… to je vas problem… problem srednje klase. N

    1. Pa i ako propadne ili se proda u cemu je vas problem.
      Propadaju najmocnije svetske kompanije pa jesmo li mi na Marsu.
      Pisete svake gluposti.

  9. Postoji prosto resenje. Podici cenu goriva na 300 dinara za litar i lagano isplatiti tih 500 miliona, pa nastaviti davati po 100 miliona EUR godisnja, kako bi mogli da se hvalimo da mi imamo avio prevoznika a Slovenija nema

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.