Kompanija Stanton Chase dodelila nagrade za razvoj talenata 1Foto: Stanton Chase

Stanton Chase, međunarodna kompanija za executive search iz Beograda, dodelila je danas, petu godinu zaredom, nagrade Talent Management kompanijama koje poseduju programe razvoja za talentovane zaposlene.

Dobitnik Talent Management nagrade za 2018. godinu je kompanija Nelt Grupa.

S obzirom na to da je ove godine bilo mnogo zanimljivih ideja i inicijativa, a povodom obeležavanja petogodišnjeg jubileja nagrade, ta kompanija je saopštila da je sedmočlani žiri odlučio da dodeli još četiri posebne nagrade.

Nagradu za posvećenost top menadžmenta razvoju talenata je dobila kompanija Pharmanova, nagradu za izuzetne mogućnosti razvoja za talente – Vip mobile, za kontinuirani razvoj internih programa nagrađena je kompanija G4S Secure Solutions, a nagrada za najinovativniji lokalno razvijeni program za talente je pripala advokatskoj kancelariji Karanovic & Partners.

„Za nagradu Talent Managementnadmetalesu se kompanije iz različitih industrija, predstavljajući programe razvoja svojih talentovanih zaposlenih. Kao i do sada, u izboru je učestvovao veliki broj domaćih i međunarodnih kompanija, koje su na tržištu prepoznate po kvalitetnim programima razvoja talenata na svim nivoima, kao i po dobroj saradnji sa univerzitetima“, saopštila je kompanija Stanton Chase.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari