Koncesija za beogradski aerodrom bez objavljenog ugovora

Ostavite komentar


  1. Iako mislim da vecina stvari treba da bude transparentna, ovo je ipak pod velom sluzbene tajne.

    1. Slazem se do su ‘ugrozeni vitalni’ organi i mozak svim onima koji vode ovu umobolnu drzavu.

    2. Slazem se da su ‘ugrozeni vitalni’ organi i mozak svim onima koji vode ovu umobolnu drzavu.

  2. Evo je sve na mala vrata objavljeno. U petak popodne. Nešto tu opasno nije u redu. Za mnogo manje para bi dizali larmu do neba. Sad Mali pozvao probrane. Saopšti da su pare NAVODNO legle i to je to.
    Nek neko proveri da li su pare legle na račun? Briga me za ugovor.

  3. Ima nešto što se zove politika privatnosti pa kada su u pitanju i ovako veliki ugovori.Dok ste vi potpisivali početkom 2000 tih godina ugovore niko nije znao šta ste i kako radili,pa kako vas sad nije sramota da tako nešto tražite i insistirate.

    1. Nema „politike privatnosti“ u koncesijama jer podležu Zakonu o javno-privatnim partnerstvima RepublikeSrbije, koji je donet 2012. godine, te nije mogao važi pre toga.

  4. Normalno je da deo vlade koji je pod Vučićevom papučom na sve načine krije ugovor o prodaji aerodroma. Kao da je taj aerodrom Aleksandru u nasledstvo ostavio njegov bosanski (ili ko zna još koji) deda. Ako bi se ugovor obelodnio, verovatno bi se našlo dovoljno dokaza da je deo para možda otišao bratiji Vučić- osim toga izašlo bi i dosta materijla na videlo, dovoljnog da javni tužilac pokrene i istragu i optužbu protiv braće Vučić i drugih aktera prodaje!
    Zato tajna do vremenom uništenja ugovora -kao u arhivi je zaturen, ne može da se nađe!

  5. @Tresi mesi,, pa zaista ste ,,istresli,i,,umesili, ,SVE VAŠE,,UGOVORNE,, I,,SLAVNE,,IZUME OD,90,tih sve do Jevanđelijski,,posvećenih,istina,,,onih korporacijkih,,slalažljivaca,,pa,TEK,I NA,IZBORIMA Se ,,PREUČILI I,,DOUČILI ZA SADAŠNJA,,STANJA SVESTI,,i posebite,savesti,,.Nebeše 5og al nemora da ZNAČI DA 6,OG OKTOBRA.NEĆELUSTRACIJA NIGDE NEZASTAREVA ,,VOLELI JE ILI NE, I SVETSKI BORCI PROTIV HOLOKAUSTA TO MOGU DA VAM PREPORUČULE ZA NAUK., UMESTO SENDVIĆA ZA,,PAMET,,

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.