KOSTT više ne pokriva troškove struje za sever Kosova

Ostavite komentar


  1. Sto je to „vlada kosova“?Tko su ti?Prvo, oni mogu biti samo pokrajinska vlada Kosova i Metohije.Drugo, sve probleme mogu rjesavati sa centralnom Vladom Republike Srbije.Trece, KiM je dio Srbije a tako kaze i UN rezolucija 1244.I u cemu je tu problem.

  2. Koliko su Albanci sa Kosova ostali duzni Elektroprivredi Srbije za struju koju DECENIJAMA nisu placali? O kojoj se cifri radi, pokazuje i to da su Srbi na severu za cetiri godine potrsili struje za 27 miliona evra. Koliko li su onda potrosili Albanci kojih ima deset puta vise i za deset puta duzi period? Kada ce to stici na naplatu?

  3. Pa ako neznas josipe od sada če poćeti da plaćaju struju da ti pojasnim vladi kosova a srbija neka se pobrine za srbe i tebe josipe posto da se pitaju takvi kao ti zamislili bi da je cijeli svijet srbija Ali nije srbija je samo beogradski pasaluk

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.