Kragujevac: Predsednik Vučić poručio da Srbija postaje lider u informatičkim tehnologijama

Puštena u rad prva Nacionalna platforma za veštačku inteligenciju u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Srbija ovim korakom postaje regionalni tehnološki centar i lider na polju veštačke inteligencje.

  2. Ima li,. samozvani predsedniče i stručnjače za sve i svašta, ijedna oblast u kojoj Srbija po tebi nije kroz tvoje napore, blagoslove i umeće postala svetski lider? Dozvoli jedno privatno pitanje- jesli li još kao dete naučio ovako masno da lažeš -i kako su na te lagarije reagovavli Angelina i Anđelko- jel´ bila koja po turu da više ne lažeš? Nije? Sada su mi tvoje priče postale jasne!

  3. Lider u informatici , robotici a luzer i jadnik po pitanju kanalizacije, mokrih čvorova i toaleta. Po bolnicama i klinikama, autobuskim i železničkim stanicama, javnim površinama dominiraju čučavci iz 19. veka. BEDA.

  4. Srbija u poslednje vreme može da se pohvali sa mnogo čime. To je Srbija koja ide u bolju budućnost.

  5. lideri nego sta, ovakve baze podataka mogu biti od ogromne pomoci doktorima u spasavanju ljudskog zdravlja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.