Krediti za kupovinu i opremanje stana po istoj ceni 1Foto: Credit Agricole

Uz stambeni kredit Crédit Agricole banke kupljeni stan postaje dom

Za sve one koji ove jeseni žele da stvore svoj dom ističe se jedinstvena ponuda Crédit Agricole banke koja klijentima definitivno nudi više od stambenog kredita.

Kako bi mladim bračnim parovima pružila podršku u procesu kupovine stana i njegovog adaptiranja u porodični dom, Crédit Agricole banka kreirala je posebnu ponudu stambenog kredita uz koji odobrava i keš kredit za opremanje stana uz istu nominalnu kamatnu stopu. Dodatnu pogodnost predstavlja i poseban popust od 20% za opremanje stana koji je Banka svojim klijentima obezbedila zahvaljujući partnerstvu sa Tehnomanijom.

Dom nije samo stan. Zato ni stambeni kredit Crédit Agricole banke nije samo to. Kupovina stana predstavlja samo prvi korak u stvaranju doma, a kako bi porodicama olakšala da što pre izgrade svoj dom iz snova, Banka im odobrava dodatni keš kredit za opremanje stana po istoj nominalnoj kamatnoj stopi i to u visini od 10% od vrednoisti stambenog kredita.

„Mi sve naše usluge i proizvode razvijamo zajedno sa našim klijentima. Uvideli smo da se veliki broj njih nakon kupovine stana susreće sa teškoćama oko njegovog opremanja kada je potrebno od praznih prostorija napraviti dom. Dodatni keš kredit po istoj nominalnoj kamatnoj stopi je naša podrška u ostvarenju njihovih snova. Veliki broj novih klijenata od početka kampanje najbolja je potvrda da smo uspeli da na pravi način odgovorimo na njihove potrebe“ rekao je Raško Tomašević, rukovodilac Sektora za poslovanje sa stanovništvom Crédit Agricole banke.

Primer može biti stambeni kredit od 40.000 EUR, gde je NKS 2,69% i rata 183 Eur, uz koji je moguće dobiti keš kredit do 4.000 Eur u dinarskoj protivvrednosti, gde je takođe NKS 2,69% a rata 13.613 RSD. Uz to, kako bi podržali porodice, Banka je omogućila da jedan partner bude nosilac stambenog, a drugi keš kredita za opremanje stana.

Za klijente kojima nije potreban dodatni keš kredit, ali im znači rasterećenje finansija u prvom peridu, odnosno tokom opremanja stana, Banka je obezbedila grejs period u otplati stambenog kredita bez obračunavanja kamate tokom tog perioda. To praktično znači da se isplata sredstava realizuje odmah dok klijent sa otplatom obaveza počinje tek u martu 2021.

Bilo za koju od navedenih opcija da se klijenti odluče, kao dodatni vid podrške, Banka im obezbeđuje 20% popusta na maloprodajne cene svih artikala u Tehnomaniji kako bi svoj stan mogli da opreme kao što su oduvek sanjali. Novi stambeni kredit Credit Agricole banke je jedinstvena prilika za sve one mlade bračne parove kojima je najveći san stavranje doma za svoje najmilije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.