Kuršumlijsku Banju prodali s „popustom“ od milion evra

Prodaja banja naišla na otpor udruženja penzionera

Ostavite komentar


  1. Ko ли се омастио са попустом? „Бата Оливер“, „Алан Форд Слина“ или „Број Jедан Један“?
    Ускоро ће пензоси и вас да продају на кило ако треба.

  2. A DRIPCI se nasladjuju!To ce da „ZAKUPI“neki njegov Pjtos I sto rece MIRA
    BANJAC u RADOVANU III od kafance poljance .Vozite na novi aauto put!
    „tata“se vraca na ‘sluzbenog puta“na TRULI ZAPADdAL JE DOS’O da oseti
    kako kuca SRCE stare voljene i neprodate SRBIJE!!Posalji ove dvoje DIPLOMCE da NSU SRBIJICU guraju napred.I to naravno SVE SA KOP[IJAMA DIPLOMA,da se vlasi ne sete…GLUPAKA!!

  3. Stvarno ne znam da li smo mi normalni u Srbiji i sta hocemo. Kursumlijska Banja ne radi vise od 13 godina, potpuno je ruinirana, neke vile koje pominjete su vise nego zrele za rusenje (ugroazavaju bezbednost prolaznika). Pa da li treba da dozvolimo da to i dalje propada ili da pustimo da neko nesto uradi. Ovde je drzava trebala da da nekom sredstva da otvori ovu banju jos odavno. Sad se nasli investitori, koji ne traze nista od drzave, koji hoce da uloze 10 miliona evra i da zaposle vise od 100 radnika, na rubu Srbije i to ne valja. Znate li da je u Kursumliji svako otvoreno radno mesto spas za Srbiju. Srbija treba da ulozi u pogranicne opstine kako bi opstala

    1. A gde je odgovornost rukovodstva PIO Fonda, koji u poslednjih šest godina ništa nije uradilo da banju ponovo otvori?! Iako je PIO njen vlasnik!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.