Kurti: Potrošenu struju moraju da plaćaju i Srbi na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Bilo bi dobro da se gospodin.malo priseti da oteto je prokleto.i da se polako sprema da zameni drzavu.kosovo za albaniju.srpska vlast treba kvinti da kaze pravu istinu a ne da pravi Kompromisse i da uljigva kod Amerike Engleske Nemacke.jednostavno poruku poslati U jedinie nacije da ce srbija postupati.po Rezuliciji 1244. Gde sve jasno stoji da je Kosovo neutudjvi deo srbije.i da se jednom zavrsi ceo cirkus oko kosova.posto niko u srbiji nema Tu moc da prizna Kosovo kao drzavu.pre ili posle ce svi kosovari da shvate.

  2. Jao jadni ti Srbi sa severa KIM
    Oni nemaju za struju
    Oni voze ne registrovana kola jao greota nemaju da plate a voze kola vrednosti 20. 30 40 hiljada evra
    Jadni oni imaju samo po dva stana u Beogradu
    Jadni ti sa severa imaju samo duple plate. Jadni ti ajde najbolje da im drzava Srbija placa struju jadni nasi Srbi sa severa Kosova

  3. Sjasi murto uzjasi kurto…kaze kurti da svaki Srbin razmislja da placa struju..kako je u tvojoj agendi sesti po redu resavanje i razgovori sa predstavnicima republike Srbije tako je i srpskom narodu na spisku resavanja svojih licnih problema 8 po redu placanje utrosene energije…svu istrosenu energiju za svoje gradjane platice drzava srbija a jedino sto zellis je da napravis problem na severu kosova i metohije..jedine strukture kojima narod veruje su strukture republike srbije i one su legalne i legitimne

  4. Nisu problem obični ljudi nego neko ko za džabe radi rudarenje kriptovaluta. Očigledno će u saradnji sa Amerima da očiste taj biznis zna se već čiji.

  5. Naravno da potrošena struja mora da se plati ali to važi i za ove koji žive npr u Preševu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.