Mali: Budžetom za 2021. planiran rast životnog standarda i javnih investicija

Ostavite komentar


  1. Ma odvojiće sve ova vlast, čim platimo poreze na poljske WC, šupe, paeking mesta u dvorištima, golubarnike, šupe za drva i ugalj, septičke jame, cigare, kada poskupi benzin, hleb, mleko. Kada oderete narodu kožu biće tog u budžetu.

  2. Па одакле вам више толике милијарде!? Где су биле пре пандемије!?

    1. Pa iz kredita, odakle bi bile? Samo kapitalne investicije ne smeju da stanu, znas ono, bez izgradnje nema ni ugradnje. Ne postoji bolji i legalniji nacin da se ukrade, a da se ima opravdanje za tu kradju. Zato se toliko i gradi pod ovom vlascu, na svake ulozene pare dvadesetak prcenata tih para pojede mrak kroz namestene tendere. To je toliko prosto, ali ocigledno ne dovoljno da pavijani koji naseljavaju Srbiju to shvate.

  3. „Kapitalne investicije“ = trange-frange, daj-dam, a gde sam ja(?) „ekonomija“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.