Mali: Vlada u ponedeljak usvaja leks specijalis za kredite u švajcarcima

Ostavite komentar


  1. Samo nas ne zaboravite, dragi „Cicini“ kako smo vas supruga i ja zvali u setnjama, cak iako vas namire kao i u susednim drzavama mnogo pre. Znate da ne bi bilo nicega od toga da nismo setali zajedno, bili bi ste… Valjevska Gracanica… zato nastavite da setate sa nama, ima jos tema i problema koje moramo da resavamo do kraja! Svi kao Jedan!!!

  2. Samo da ministar ne dobije upalu misica,nakon istrcanog beogradskog polu-maratona…Jer sto je brzo,to je kuso…Steta sto se duet Vucic- Mali,nije ukljucio u resavanje ovog problema ranije…

  3. Svaka čast „doktoru“ Malom što se razbacuje parama iz budžeta, konkretnije parama otetih od penzionera da rešavaju probleme ni sa čime izazvanih od strane opljačkanih penzionera. Penzioneri su zaduženi da popravljaju, novčano, promašene inesticije, pogrešno procenjeno kreditiranje, pomagaju bolje od sebe u regionu…

  4. Za ovog Malog gledali na TV i prof Ekonom.fakulteta Beograda tvrdi da je Plagijat u doktoratu,ali ne treba tu nauka da su trudi da dokaže njegovu pamet.Ovo NEBI ni običan knjigivodja s SSS školom uradio.Tipičan primer delovanja protiv Naroda i države.Neka neka izglasaju.Samo ako dodje nova vlast ima svu ličnu imovinu i predlagačaima i usvajačima da oduzme i da se nadokandi šteta.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.