Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije od 21. septembra na Beogradskom sajmu 1Beogradski sajam Foto: Wikipedia

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije, GRAFIMA biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. septembra 2022. godine.

Ta, regionalna sajamska manifestacija, namenjena je promociji tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu i reklamnoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima tih privrednih grana.

Pod sloganom „Više boje“ posetiocima će se ove godine predstaviti više od 70 izlagača različitih profila iz desetak zemalja, a ponudiće izuzetno bogat izbor mašina, uredjaja i opreme za grafičku industriju, rezervnih delova i komponenti.

Domaćin GRAFIMA sajma 2022. je kompanija Igepa Cartacell, članica Igepa Group, vodećeg specijalizovanog evropskog distributera papira.

U isto vreme, biće održan i Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme, BIRO- EXPO, tematski usmeren na kancelarijsko poslovanje, kao i Prvi Sajam pakovanja i ambalaže PAK-AM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari