Međusindikalni rat u Zastavi oružju

Industrijskom i sindikatu Nezavisnost kriv vođa oružara Dragan Ilić

Ostavite komentar


  1. Opet ce AV naci krivca u drugome u mesto da ga trazi u kadrovskoj politici svoje oligarhije. Cela namenska je u problemima jer su na mesto direktora dovedeni ZEMUNCI, koji su bliski SNSu Namensku treba da vode ljudi koji poznaju svoj posao a ne puki administratori koji su poslusni vrhovnom vodji.

  2. Fabriku oruzja u Kragujevcu su uvek vodili domaci strucnjaci ponikli u njoj – sve dok Vucic nije doveo bivseg direktora Krusika da „usreci“ i Zastavu. U tu svrhu sluzi i diverzantski provladin „sindikat“ za proguravanje kontrole nad proizvodnjom i plasmanom oruzja preko tata i brata.

  3. Sta drugo mogu da kazu posle 7 godina na vlasti, kada je sve ono sto je preostalo od namenske devastirano, nego „zuti su krali“. I to je istina jer zuti su i Mali, i Vesic i svi ostali koji su 2013 trebali da zavrse na robiji, a koje je SNS prihvatio i zastitio.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.