Mihajlović: Očekujem da poskupi struja za građane

Ostavite komentar


  1. Svi to znaju da ce poskupeti a ti sluzis da nam najavis da se mnogo ne isprepadamo

  2. Kakva si ti ministrica nije ni cudo, dobro uopste imamo struje

  3. Očekujem i ja da mi dnevnica bude 5000 din. u skladu sa ovim poskupljenjima, a ne ispod 2000. Sve poskupljuje kao da se sve proizvodi u tim zaraćenim drzavama. Doći će vreme, svi će političari biti smenjeni, samo da narodu više dojadi vaša pljačka.

  4. A mi gradjani ocekujemo da ces se udostojiti da odes sama sa mesta ministarke pre nego sto unistis jos jedno preduzece od javnog znacaja…
    Pa da ti se lepo sudi za veleizdaju i ostale malverzacije u kojima si ucestvovala

  5. Poskupite jer mora tako. A za epsove propuste podignite cenu Jos malo. Zivela SNS dok vas ne pohapsimo.

  6. Najnize su plate I penzija Ali to nju ne pogadja,a EPS Malo ulaze u infrastrukturu zato imaju havarije.Kako god,narod uvek ispasta.

  7. Ja ocekujem da ti das ostavku, da sa sobom povedes pecenjara i ostalu bagru koja je dovela do ovog stanja. Naravno, uz krivicnu prijavu.

  8. Pre poskupljenja sugerisite narodu stednju uz jeftiniju struju.

  9. Pa mogla bi da poskupi i za ministre, i druge bitne stetocine. Meni poskupi za svetlo a vama dzabe bazene grejati

  10. Nema nam spasa!?

    Miništarka Mihajlović je preložila poskupljnje struje do 20%. I to je važilo sve dok nije predsednik osmislio poskupljenje struje do 10%, ona je brže bolje promenila svoj mudri nalaz da struja treba da poskupi za 10%, onako poltronski i uvlakački. Za nas nema budućnost u proizvodnj .potrebne struje, jer EPS vode pečenjari, poltroni i nedovoljno priučèni stručnjaci. Ukratko, biće nam kako nam bude, za boljitka nema mesta sa pomenutim „stručnjacima“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.