Mihajlović: Put Smederevska Palanka – Velika Plana biće rekonstruisan do novembra

Ostavite komentar


  1. Na pitanje novinara… Cekaj, zasto u komunistickom radnim logoru nijedan novinar nikada ne postavlja pitanja? Bar ne od kada ja pamtim?

  2. Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, prilikom obilaska Pančevačkog mosta krajem januara 2018. godine, najavila je da će rekonstrukcija ovog mosta, koja u tom momentu još uvek nije ni bila započeta, biti gotova do kraja 2018. godine (.Tanjug 28 01.2018.)

  3. Nije sporna potreba za ulaganje u infrastrukturu.Sporna je cena radova i informacija da li je isti iznos moglo da se uradi vise.Ako se lopovima ne stane na put nema napretka.Predhodni Dinkic,Dacic i sl. su ostali netaknuti i zato nam je ovako.Dok neko poput doticne za svoje lazi i svoja nedela ne oseti mac pravde ova zemlja ce se prazniti.Uzgred ne ulaze vlada Srbije i predsednik,vec gradjani Srbije,a vlada samo raspolaze sredstvima i uglavnom neracionalno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.