Mihajlović: Završetak Koridora 10 do sredine 2019. godine

Ostavite komentar


  1. Poštovana Đukina (molera), drugarice, gde je ona žurka na kraju godine u Grdelici ili Vam je vazduplohov organizovao provod u Vrnjačkoj Banji. Kakva ste Vi gospodarica Koridora, svi Vas slušaju sem brda. Čak je i pijani Drobnjak klimao glavom da će Grdelica pasti do zadnjeg metra. Baronesa <mihnauzenica je posle diktatora prva violina u raštimovanom neprednjačkom kartelnom orkestru.. Ima ona pesma "idi idi ne(retnice), da Ti više ne gledamo lice".

  2. Znaci iz Uzica krenem i u Preljini udjem na autoput, izadjem ispred tunela i nekih 10 km idem starim putem, zatim iza Ljiga opet udjem na autoput i vozim se nekih 15 km da bih opet na ibarsku , pa posle izvesnog vremena na autoput do Obrenovca. Izgleda da ce autoput Preljina-Obrenovac biti gotov 2023 a originalno je trebalo da bude gotovo 2017. Nesposobnost, kriminal i javasluk, to je danas Srbija

  3. Pre mesec dana ministarka Mihajlovic izjavi da ce koridor 10 biti zavrsen do kraja 2018. pa se cak kao preselila na gradiliste a sada odjednom kasnjenje ni manje ni vise pola godine. Ali kad se uvije u oblande sa ostalim planovima koji se najlakse obecavaju a najteze ispunjavaju, izgleda kao da je postigla uspeh. Pritom svakom je jasno da se ceo resor uvlaci sve vise u dugove i sve vise kasni. Vec godinu dana se deonica pruge Stara Pazova – Indija kao gradi a vozovi skrecu na Golubince sto naravno kosta a svi vidimo da su radovi jos na pocetku i da se na gradilistu nalazi tek po koji radnik. Spisak slicnih (ne)aktivnosti bi bio poduzi kada bismo ga dali do kraja a da ne pominjemo zeleznicke neodrzavane rampe zbog kojih se i desila nesreca kod Nisa pa se odmah nasao novac za rekonstrukciju! Itd!!!

  4. Strašnoooooooo!!! Očajno, grozno, razočaran sam! Izgleda da vi to nećete ni završiti jer vam odgovara da ne završite.

  5. Ne mogu sebi oprostiti što nisam specijalizovao psihijatriju, jer me već godinama unazad izjeda pitanje- kakav to mora biti ljudski um, da ovako javno, iz dana u dan, bez blama ali sa primetnom nervozom nekoga ko je imao priliku da bude samo čovek, što je zabeleženo u nekoj njegovoj (njenoj) podsvesti, došao u situaciju da bude….ovakvo biće.

  6. Nije džentlmentski komentarisati nečiji izgled i autfit, to ne priliči duhu ovog vremena, ali neću se postideti da kažem da gospođa koja me izgledom neodoljivo podseća na čuvenu mapetovku Miss Piggy, sve više i svojim izjavama liči na punjenu lutku koja govori ono što želi da čuje manipulator kojeg zastupa. Tužno, ona je u ovoj gomili nepismenih falsifikarora diploma ipak neki intelektualac.

  7. Sta da covek kaze na ovaj bezobrazluk: Ni reci o tome zasto prethodno obecanje dato pre mesec dana i ponovljeno dva puta nije ispunjeno. Sad dolazi novo obecanje. Smatra li ova vlast da smo mi nacija kretena?

  8. Коридор 10 гради се тридесет година и никако да се заврши. Најновија власт са Вучићем на челу била је зацртала рок завршетка 2016. године, а задњи њихов рок је крај 2018. године, заборавили су шта су причали пре тога. Најбоље је да прогласе мировање 2019. а да се настави 2018. година и тако Зорана и Вучић могу да пресеку траку, ако већ нису, o року у 2018.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.