Milionske isplate Pinka za Vučićevićevu emisiju

Ostavite komentar


      1. njemu sendvič a vučićeviću i mitroviću milioni evra i svi srećni. e to zaslužuje pohvalu, tu ih je vučić odlično dresirao : )

  1. Malo da se plakne neka kinta, namire 2 brata, malo za oprost i zaborav grehova….

  2. A u sta Mitrovic trosi pare, koga je to briga, sem opoziciju. Da trosi na njihove medije bilo bi u redu, ali bi se bunila pozicija. Okreni-obrni, narod od toga nema nista.

    1. Narod od toga ima minus, zato sto se pare iz budzeta daju i porezi oprastaju zavisniku.

  3. Valjda je svima jasno sta treba „uraditi“ sa ovim „slucajevima“ Mitrovic, Vucicevic, Mraic … itd, kada se bude ponovo „dogodio narod“, poput 05. i 06. oktobra 2000.godine. Treba „zavrsiti“ sa ovim mentalnim trovacima nacije da se vise ne bi ikada „ponovili“. Treca i konacna sansa nece biti propustena, siguran sam sto posto. Odgovarace uz obaveznu lustraciju i oduzimanje imovine.

    1. Apsolutno se slažem.Svu imovinu im oduzeti i zapaliti.Svući im gaće nasred Terazija za primer pa u prdekanu kod Legije da ih malo propita o nekim stvarima..zašto on leži u zatvoru kad su mu oni naredili i platili..!I sve to staviti u Ustav kako bi sledeća vlast i njihove sluge poput Mitrovića,Vučićevića i Marića videli šta ih čeka ako budu muljali,lagali,krali i bogatili se dok država tone sve dublje!Pa da vidimo onda ko će da se otima za stolicu?Gore su ove uvlakače od samih političara,to je zlo ove države!Kada se sa njima narod obračuna možemo pričati o boljem sutra.Ali nažalost,svaki put kada opozicija dođe na vlast,zaborave na prošlost jer sada oni imaju šansu da rade isto.Najbolje je nesvesno to opisao jedan čovek,inače strasni preletač u vreme kada su napredni dobijali izbore..rekao je“Dosta su krale demokrate sada je naš red“!Time je rekao sve,ispalo mu..Demokrate nisu zatvarale socijaliste,napredni nisu demokrate,tako neće ni ove niko,nažalost.Sve je to međusobni dogovor.Gde su Čedica,Čanak,Dinkić,Boža,Šutanovac i stali borci protiv korupcije i lopovluka?Postali biznismeni od para iz budžeta i pokradenih fabrika..poseduju milionske firme i kompanije ali ne kritikuju više vlast jer su se tako dogovorili.Krali ste,sada radite ali ćutite..Kada na televiziji pogledate koji se glumci,pjevaljke i muzičari (sa tri prodana cd-a) i voditelji vrte sve vam je jasno.Ponovo se vratila socijalistička garnitura koja je velikim delom preletela u napredne.Ali ne treba zaboraviti ni da se za vreme demokrata sa televizije nisu skidali Lečići,Karanovići,Sergeji,Koje,Đuričko…Sada su Bajići,Ristovski,Bjelogrlići,Cakane,Lidije i ostali..Svako svoje vuče i zapošljava.Partijska deca,deca političara i tajkuna,njihove starlete i sponzoruše..Žive raskošno od honorara iz pozorišta?!Smejoteka!Samo se nadam da će narodu pasti mrak na oči a na pravdu i sud nove vlasti se ne oslanjam.Komentar bi mi mogao biti na 100 strana,toliko sam besan jer je narod tupav,glup,slep i naivan!!!Koliko treba narodu da shvati koji su opet ispali magarci?Pa zar mogu reći i slagati sebe pored otvorenih očiju da nam ide na dobro a u zadnjih 15 godina smo izgubili skoro 800,000 stanovnika i gubimo sve brže.Sve po zasluzi.

  4. Sta Vas briga koliko je Pink platio oni su orivstnici njihovo pravo šta vas briga a Vi koliko ste platili da se sakrije ubistvo gardista ko je to sakrio pa Gavrilović pravite se mnogo ludi pametujete solite pamet a zlo ste unistili Srbiju od petog oktobra to nam je nagrada ko je proteziro Julovsku televiziju ko ko ko Vi sad se pravite blesavi idite u bojkot da vas nema više da svane narodu .Lupetate svasta izmišljotine a gardisti to zmurite .Sramota da se ponovo javlja te.

    1. Ivane, dubina tvoga razumevanja aktuelne društvene situacije je zaista fascinantna.

    2. Ivane, sto si bezao sa casova ,pa ostao polupismen ?Hitno se upisi u OS.

      1. Ako se Ivan ugurao u napredne,možda je završio i Nuklearnu Fiziku!Mislim,dobio diplomu..

    3. Ti brate nazad u osnovnu zbog pravopisa. To prvo. A za razumevanje zašto je bitno koliko koga plaća Mitrović, ipak treba imati mozga. I znati ga koristiti. Da si pročitao tekst video bi drastičnu razliku u ceni Utiska i tog Pink đubreta. A trošak isti. Zatim oprost reklamiranja, a sve vezano sa oprostom poreza. Ovo je bitno, dragi moj Ivane, jer ono što je vođa oprostio Žeksu plaćamo mi. I to Vučićeviću. Koji opet deo toga daje malom Aleku i bati. Ako nešto što košta 100 hiljada € platiš devet puta više, a te pare volšebno nestanu, to je pranje para. Još ako se nabifla i trošak… Itd. Nadam se da ti je bar malo jasnije.

  5. Blago rečeno,od Mitrovića i Vučićevića nema većih gnjida,podguznih muva i hijena.. Moralno dno.Vučića ne krivim puno čovek je mentalno bolestan i hitno mu je potrebna dobra psihijatrijska klinika.On je pukao kao oblanda i veruje u sve što mu njegovi naprdni serviraju,kako je kao Tito,kako spašava Srbiju,kako ga svi vole..Nije ni Tito tražio štafetu i razne parade u njegovu čast nego su mu dobro plaćene sluge udovoljavale zbog svoje guze..Dok narodu ne prekipi pa ustane i sve im oduzme i zapleni,Srbiji nema bolje sutra.Pa tako svakome ko hoće da vlada a posle vladavine izađe 100 puta bogatiji!Samo motku u ruke pa udri..i oduzimaj.Ovo je preteralo svaku meru.

  6. Sve lopov do lopova a Poreska uprava ne radi svoj posao jer su ovi tzv. mediji u službi režimske propagande. Sve po principu ja tebi – ti meni!

Ostavite komentar


Ekonomija

Rakija fest 12. maja na Dorćolu 10

Rakija fest 12. maja na Dorćolu

Manifestacija posvećena rakiji i jakim alkoholnim pićima "Rakija fest" ove godine biće održana 12. maja u "Beogradskoj urbanoj destileriji", uz podršku Privredne komore Srbije (PKS), saopšteno je danas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.