Ministarka razočarana dinamikom radova na Koridoru 11

Ostavite komentar


  1. Gospođa ministarka se mučila da dođe, po najvećoj vrućini u nemačkoj klimatizovanoj limuzini!I to bez štikli,ali sa šminkerkom!-A radnici spori!!!-Sram vas bilo radnici,radite na čistom srpskom prašnjavom vazduhu,i još tražite veće plate ili bar dodatne pauze za vodu!!

  2. Pitanje prvo: otkud ti znaš da li ima ili nema dovoljan broj radnika, mogu oni možda sa dvojicom da završe posao. Bitni su rokovi i penali.
    Pitanje drugo:zašto se država zadužila kada za puteve kroz putarine, prodato gorivo i registracije vozila uzima enormna sredstva. Ili se ista troše nenamenski.
    Rezime:ovo je posao za iskusne ljude od struke, ne za političke šarlatane koji nemaju veze sa životom. Još ako su segamega…

  3. Када би се сви министри сетили теренског рада… Колективна одговорност је нешто што смо требали давно сахранити и схватити да се радна књижица редовно ажурира тј ради на "си-ви-ју". Што си више у хијерархији већу одговорност и носиш, било да си главни менаџер, шеф кухиње, генерал мајор или шеф смене…

  4. To je ogledalo vlasti. Ne mogu da urade deonicu dugu 26 km… Pitajte Hrvate za savet, kako su uradili auto put od Zegreba do Splita, nije sramota.

  5. Ovima cei kineski radnici ispasti ljencuge ako se porede sa AV i Mihajlovickom. Treba povremeno narodu pokazti koliko je los i koliko nezasluzuje ovako dobru vladu.

  6. Da li je brine sto neke firme na koridoru da bi ustedele imaju umesto tri smene dve od po 12 sati.Isplativije je placati dve nego tri smene. Radnici koji se bore da prezive nemaju izbor. Pise im se minimalac od 8 sati. Robovlasnicko drustvo po Dinkic-Vucic projekciji.

  7. Deja vue, što bi rekli moje nišlije! Bliže se neki izbori pa malo prašine ne škodi! Gospođa ministarka laże od kako je preuzela tu funkciju. Nijedno obećanje nije ispunila. Koliko puta je rekla da će radovi na nekom od "koridora" biti do kraja godine? Sve sama laž. Posle 5 g više se ne mogu pozivati na " bivšu " vlast pa su na red došli domaći podizvođači (setite se tunela) jer ovim sa kojima podpisuju ugovore o izvođenju ne smeju ni da prigovore! Pa zato što su igovori tajni! Sam bog zna kako su tamo karte razdeljene? I tako već 5 godina ove vlasti mada i sve od Mrke, tzv "pre roka" , Velje pa do ove Zorane sa sve AV je sve isto, ili do kraja ove, početkom iduće ili ……. Da ne zaboravim, i plate penzije će biti negde krajem 14 pa 16, 17 evo sada 18 g. Ko i putevi!
    Kaže ona narodna, taman naučih magare da ne jede kad ono crče!

  8. Kad ministarka kaže da je dosta bilo šminkanja gradilišta pred njen obilazak, to znači da je znala da je lažu i ništa nije preduzimala! ZAŠTO ???

  9. Pretpostavljam da Kinezi nisu platili gospođi ministarki ćutanje. Pošto se na koridoru 10 takođe kasni, otpadaju zidovi i ne poštuju se pravila građevinarstvo. tamo ne rade Kinezi. Nije bitno da li je nešto što treba da traje 100 godina urađeno nekoliko meseci pre ili posle nego kako je urađeno! I dajte konačno nekoga iz struke za ministra, ovi sitnosopstvenici su se, valjda, do sada obezbedili.

  10. A, gdi je gospođi ministarki roze šlemić? Pa, kazniće je inspekcija rada zato što nije propisna. Ako je, ne daj bože, uoči AV bez HTZ opreme, ode funkcija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.