Miodrag Kostić prvi dobitnik Zlatne povelje za doprinos Kopaonik biznis forumu 1Foto: FoNet/MK Grupa

Predsednik i osnivač kompanije „MK Group“ Miodrag Kostić dobitnik je prve „Zlatne povelje“ za doprinos, koju je dodelio Savez ekonomista Srbije na današnjem otvaranju 31. Kopaonik biznis foruma.

Kako se navodi u saopštenju „MK Group“, priznanje je Kostiću dodeljeno za dugogodišnju saradnju, podršku i izuzetan doprinos u organizaciji Kopaonik biznis foruma.

Predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović istakao je Kostićev doprinos tom biznis forumu, navodeći da je sve svoje resurse uvek stavljao na raspolaganje organizatorima.

„On je prvi laureat ‘Zlatne povelje’ Kopaonik biznis foruma zahvaljujući impresivnim poslovnim uspesima koje je ostvario“, rekao je Vlahović.

Generalni direktor „MK Group“ Mihailo Janković, koji je primio nagradu u ime Kostića, ocenio je da su njegovo učešće u poslovnoj zajednici i doprinos razvoju privrede poznati u celom Adria regionu i šire.

„Izuzetno smo ponosni na sve što je postigao tokom prethodne četiri decenije poslovanja, a verujem da će MK Group budućim investicijama i ulaganjima još jednom potvrditi svoju lidersku poziciju“, kazao je Janković.

Kopaonik biznis forum tradicionalno svake godine okuplja veliki broj ekonomista, privrednika i vrhunskih stručnjaka, kako bi dali odgovore na najveće izazove srpske ekonomije i ove godine se održava po 31. put.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari