Miroslav Mišković gradi Delta Iron u Novom Sadu: Na mestu nekadašnje hladnjače "Centroslavije" biće poslovne kancelarije 1Foto: Screenshot (Delta Real Estate/Beging

Kompanija Delta Real Estate Miroslava Miškovića već u narednim mesecima trebalo bi da otpočne sa radovima na poslovnom kompleksu Delta Iron, na lokaciji koja se nalazi uz Kaćki most u Novom Sadu.

Kompleks bi trebalo da ima površinu od oko 42.000 kvadrata i u njemu će se nalaziti kancelarijski prostori koji, kako kažu iz ove kompanije, nedostaju Novom Sadu.

Prilikom prošlogodišnjeg predstavljanja planova, kompanija je najavila i ovaj arhitektonski projekat. Kompleks karakteriše moderna arhitektura koja podseća na peglu.

Prema katastru, ovaj prostor u Tekelijinoj BB ima površinu od 28.251 kvadratnih metara, a tu se ranije nalazila hladnjača „Centroslavije“. U Miškovićevom vlasništvu je već duži niz godina.

Prema podacima iz lokacijske dozvole, planirana je izgradnja poslovne zgrade sa prizemljem i četiri sprata, uz dodatak podzemnog instalacionog bloka sa trafostanicom, dizel agregatom i sprinkler opremom.

Predviđeno je i da bude 594 parking mesta.

Više informacija iz Novog Sada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari