MMF: Privredni rast Srbije ove godine dva odsto, slab oporavak svetskih ekonomija

Ostavite komentar


  1. BEDA I PENZIJE NIKADA VEĆE?

    Tutor našim vlastima je Međunarodni monetarni fond (MMF). On je zagospodario nama po dolasku SNS na vlasti, jer ih se odrekao svojevremeno Tadić. MMF nam predviđa porast naše ekonomije (BDP) 2023.godine 2%, a sledeće 3%. Taj MMF zajedno sa našim vođom su grobari penzionera. Prosek penzija, nikada veće kako priča bestidno ΛV, a smanjene su u odnosu na prosek plata sa 60% na sadašnjih 40%. Taj kriterijum o najveće penzije u istoriji Srbije je notorna laž i demagogija prema nesvesne glasačke mašine. Ono što je moglo da se kupi prosečnom penzijom 2012. godine sada penzioneri mogu to da sanjaju i pored „najveće istorijsker penzije“. Penzosi opasuljite se!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.