Na potezu tužilaštvo

* Gradski zavod za veštačenje dobio novu kaznu od 180.000 dinara jer nije postupio po rešenju Poverenika da Danasu dostavi tražene podatke
Oko sumnjive diplome i dalje zavera ćutanja

Ostavite komentar


  1. Ušla je u stranku i rešila te probleme … mogu da je postave da vodi otvaranje poglavljao obrazovanju, da vidi EU kako se jednostavno diplomira … očas posla, bez nepotrebnih troškova za državu.

  2. Ako je clan SNS samo joj sledi napredovanje.Oni, koji su otkrili su neprijatelji drzave, hoce da ruse vlast i A. Vucica.Jednostavno, olos.Tuzilastvo ima da cuti, kao i u slucaju Savamale i mnogim drugim slucajevima.Policija, takodje, a savesno clanovi SNS ce da posnose krivicne prijave protiv K. Mladenovica, V.Vodinelic i drugih i drugih, koji iznose "necenzurisane lazi".Istina , tuzilastvo i policija je samo kod naprednjaka i A. Vucica.Dobrodosli u Srbiju.

  3. "Sud je tu pritužbu odbacio, a u obrazloženju se, između ostalog, navodi da sumnja u verodostojnost diplome "nije zakonski osnov za izuzeće veštaka, shodno odredbama člana 37 ZKP-a, jer takav osnov nije naveden u članu koji govori o razlozima za izuzeće". Verovatno zato sto nikom NORMALNOM nije palo na pamet da vestak moze da falsifikuje diplomu! Da li sudija misli da smo svi mi idioti, ili mu se MOZE? E sad, sto ce morati da sude ponovo u SVIM predmetima u kojima je gdja vestacila, zalim slucaj. Neka odgovara onaj ko je PLACA za to.

  4. Ovu falsifikatorku, njenog direktora i odgovorne u ministarstvima pravde i prosvete hitno uhapsiti. Oni odbijaju da sklone kozu koju su neki kriminalci stavili da cuva kups.

  5. Ja jednostavno ovu gospođu ne razumem! Da sam ja na njenom mestu ja bih sam od TUŽILAŠTVA tražio da se proveri verodostojnost moje diplome. Prvo bi se obratio Ekonomskom fakultetu gde sam diplomirao da daju javno saopštenje dali sam diplomirao ili ne na tom fakultetu a ona valjda naj bolje zna da li je ili nije i gde diplomirala i na taj način saprao ljagu sa sebe. Možda njoj odgovara ovakva vrsta publiciteta. Čisto sumnjam!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.