Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi": Stiglo 10,3 miliona koverata 1Foto: ALEKSANDAR VELJKOVIC

Za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi 2020“ do sada je stiglo ukupno 10,3 miliona koverata sa fiskalnim računima, a samo u toku jučerašnjeg dana više od 250.000, saopštila je danas Vlada Srbije.

Peto, pretposlednje izvlačenje drugog kruga nagradne igre biće održano u subotu, 20. februara u 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

U saopštenju se navodi da dobitnike očekuju još 10 automobila „Fijat 500L“, stan u Zemunskim kapijama i stan u Beogradu na vodi.

Sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i ravnopravno učestvuju u izvlačenju, a sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće sutra do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u subotu u bazenu i biće u konkurenciji, podsetili su iz Vlade Srbije.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju gradjani koji pošalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari