Najveće godišnje zarade od 52 do 350 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Kada ce poreska uprava da u zaradu vlasnika/direktora firmi ukljuci i sve licne troskove koje isti placaju sa racuna firmi, i sve to oporezuje? Firma u kojoj radim placa:komunalije, hranu, gorivo, letovanja, zimovanja, odecu, obucu, skolarine i privatne vrtice, lekarske intervencije, renoviranja stanova, ma sve sto vam moze pasti na pamet, kako vlasniku firme, tako i njegovim roditeljima, saadasnjoj i bivsoj zeni, deci i njihovim familijama, i jos pride gomili dalje familije i prijateljima. Naravno, ne sa licnih racuna, vec racuna firme.

  2. 350 miliona dinara je verovatno neka lutrijska premija ili u svakom slučaju jednokratni priliv. Ne verujem da bi neko ko ima poslove iz njih izvukao toliko novca da bi ga lično potrošio – naprotiv, verovatno bi i ono što jeste lična potrošnja predstavio kao poslovni rashod – „Mukamije“ objasnio.

  3. U zemlji gde je prosecna plata 250 evra covek zaradio preko 2 miliona evra…to je mnogo cak i za Bajatovica???

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.