Nakon pisanja Danasa poljoprivredniku iz sela pored Zaječara isplaćen zaostali dug za otkup višanja

Ostavite komentar


  1. Nakon pisanja Danasa? Zar mislite zaista da je to razlog i da li je realno da imate tako visoko mišljenje o sebi?

  2. ”hvala vam što ste pisali…” , baš me zanima za koga je\će glasati na izborima…svi se sete N1 i Nova s, Danasa, ….kad su u frci, a kad se glasa veruje se Pinku i Hepiju.

  3. Poštovani gospodine Stojanoviću,

    Nadam se da ćete u budućnosti svoje tekstove pre objave detaljno prekontrolisati ili ih proslediti nekome da učini to umesto Vas, pošto je „neisplaćen“ pridev i kao takav se piše spojeno, a mediji bi prvi trebalo da ispune svoju ulogu, a to je da vode brigu o načinu na koji izveštavaju javnost.

    Zatim, želim da Vam se zahvalim što ste dali glas „običnom” građaninu koji trpi nepravdu i lopovluk. Nadam se da ćemo čitati više takvih priča, ali se nadam da ćete temu maltretmana poljoprivrednika proširiti i na taj način skrenuti daleko više pažnje na sistemske probleme. Najzad, mediji nisu tu da “rešavaju probleme” kako Vi napisaste, već da na njih skreću pažnju javnosti.

    Svako dobro!

  4. А dali državu inreresuju stara fiktivna PIO dugovanja poljoprivrednika zbog kojih smo morali da odjavimo gazdinstva,da se odreknemo sunvencije,a na pomolu je i porodično odricanje imovine koje datira od 1921godine!

  5. Cilj je države da se uništi poljoprivreda u Srbiji..sto se vidi po broju sela koja se gase!!Krkobabić i njeva ideja zadrugarstva je potpuno suludo ideja..koja nema nikakav efekat..i trebao bi da napusti politiku on i njegov sin!!

  6. Problem je sto Srbi nece u sistem gde su proizvodjac,preradjivac i prodavac.To je sistem koji garantuje opstanak sva tri ucesnika u jednom finalnom proizvodj.Ovako pored proizvodjaca,zna da strada i otkupljivac / preradjivac/.

  7. Bravo..aj vidi te da se i nama isplate zaostale plate sto subostale od raznih provatizacija..dogorlo nam do nokata

  8. Država prva po stopi rasta u regionu???(…vredan čovek sve potlačeniji…sela nam sve propadaju…)

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.