NBS ne dozvoljava Kostiću da preuzme Gorenjsku banku

Kako saznaje Danas zbog nepravilnosti u poslovanju AIK-a stopirano preuzimanje slovenačke finansijske institucije

Ostavite komentar


  1. Ocigledno neko trazi jos para, daj Kole lovu, pa da te bog vidi. Sve cestitke za poslovanje AIK banke, ciji sam komitent.

  2. AIK banci tu neće da fali dlaka sa glave. Ovo sa povlačenjem saglasnosti oko Gorenjske je verovatno deo taktike. Nešto Kole merka, ne zaglibljuje mu se dalje u Sloveniju. Komplikovana je situacija Bojoviću, jer je bio prinuđen da spuca veliku lovu, preko 50 mln. evrića, da bi zaštitio do tada uloženo. A za te paretine ispostavilo se da je kupio 50 mln. kredita, preko fingiranih naplata garancija isisan sav keš iz firme i još unutrašnju mafiju sa kojom se nije odmah razračunao, što je doduše sam kriv, koja ga opstruiše i ne da mu da bude gazda i svoj na svome.

  3. Ako nesposoban covek ne moze da kaze nista dobro o sebi, a zeli nesto da kaze, on pocinje da govori lose o drugima i ne bira nacine i sredstva da druge spreci u napredovanju… To u ovom slucaju radi Tabakovic, to radi Vucic, to radi sva naprednjacka lopovska bratija! Tako se sistematski, kancerogeno unistava Srbija…

  4. Ako nesposoban covek ne moze da kaze nista dobro o sebi, a zeli nesto da kaze, on pocinje da govori lose o drugima i ne bira nacine i sredstva da druge spreci u napredovanju… To u ovom slucaju radi Tabakovic, to radi Vucic, to radi sva naprednjacka lopovska bratija! Tako se sistematski, kancerogeno unistava Srbija…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.