Nedimović: Tenisu odobrena još dva zahteva za zemljište

* Još jedan zahtev će biti odobren u narednih sedam dana, tvrdi Nedimović za Danas
Nakon pisanja Danasa oglasili se predsednik Srbije i Ministarstvo poljoprivrede

Ostavite komentar


  1. Aranzmanom sa Tenisom Srbija radi protiv svog agrara. Sta ce raditi nasi poljoprivrednici ako im niko ne kupuje svinje. Izvoz u Kinu, Rusiju i drugde je utopija zbog razdaljine i transportnih troskova. A Tenis ce ono sto predstavlj prljavu tehnologiju za Nemacku, preseliti u Srbiju. Valjda necemo po Vojvodini imati silikonske doline pored ogromnih farmi svinja.

  2. Država ,na čelu sa Vučićem i Brnabićkom definitivno ne zna šta je valjano činiti u proizvodnji biološke energije. Ogroman ekonomski i biološki potencijal nam je Bogom dan,a neznalice ne umeju da ga iskoriste.

  3. Da li nezna ili se pravi.Pa ako Tenesi gradi farme sigurno nece da ocekuje da mu nase firme izvoze.Kako nepoznavanje ekonomije.Bolje da cuti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.