Nezavisnost: Krušik pokušava pritiscima da odvrati radnike od članstva u sindikatu

Ostavite komentar


  1. „Povodom dešavanja u valjevskoj namenskoj industriji predsednica UGS „Nezavisnost“ Čedanka Andrić izjavila je da će Nezavisnost preduzeti sve mere na nacionalnom i međunarodnom nivou da zaštiti članstvo od šikaniranja i pritisaka.“

    Auu ubilo se…nemojte slucajno da organizujete strajk na lokalnom a ne daj boze! kamo li na generalnom nivou cele drzave posto vam nije to u opisu posla VEC kao najverovatnije rezervni pripadnici „sluzbe“ pardon sindikalni vodje drzite radnike zajedno sa kompletnim sistemom u ropskim i svakom mogucem bednom polozaju plus saljete bezvredna I beskorisna vatrena saopstenja, neka „Danas“ dodje za mesec dana i pita je sta je uradila, bice jednom ogromno nista, mozda vatreno saopstenje na facebooku Ili mail nekome negde – vi stvarno mislite da je narod budala?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.