Nikezić: Mali obmanuo sindikate i više od 400.000 radnika koji primaju minimalac

Ostavite komentar


  1. Ne znas posao,nemoj da ga radis.Ostavka.Minimalna zarada jednaka minimalnoj potrosackoj korpi.Niste ostvarili.Onda zbogom.Nek radi neko drugi.Ti nisi sposoban i ne znas.

  2. A kakva je situacija bila kad su žuti bili na vlasti? Koliki je bio minimalac? Zato pssst tamo.

  3. Odakle naprasno tolika briga od strane pojedinih opozicionih lidera za nezaposlenost a zaboravljaju vreme svoje vladavine i situacije gladi i nemaštine iz koje smo se, fala Bogu i današnjoj vlasti, iščupati.

  4. Nikezić nek pokaže imovinsku kartu u skupštini jedino njih 3-4 iz lešinarske opozicije nije dostavilo. Znači ima se moze se i krije se.

  5. „Jelena“ ,za tvoju informaciju, „žuti“ su bili „vlast“ 10 godina,a tvoj nepomenik i tebi slični,evo već 12 godina !! Pa ti vidi !!!

  6. Синиша Мали није никога лагао нити преварио.

  7. Da bili su 10godina na vlasti debelo se obogatili a mi radnici znamo kako nam je bilo zato nezamenjujte teze

  8. Jelena: Pa tada je skoro polo miliona radnika ostalo bez posla, jer im je tadašnja vlast rasprodala preduzeća u bescenje i oni nisu primali nikakvu platu.

  9. Dupan: I oni koji su do sada otišli sada se vraćaju, jer su se uverili da je najbolje kod svoje kuće.

  10. Zrenjanicac: Pa odlično znamo kava je bila bivša vlast. Pa svima nam je svanulo kada smo ih 2012 godine na izborima smenili.

  11. Znao sam da je to lopurda,prevarant i sibicar dabogda mu zadnje bilo i nikad dobro ne video.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.