Nikom ne pada na pamet da sruši hotel na Pančićevom vrhu

Potpuno nezakonito izgrađen objekat u nacionalnom parku može da prima goste "jer su istaknute cene i oznake o zabrani pušenja"

Ostavite komentar


  1. Na čije ime i prezime je ministarstvo uputilo rešenje o rušenju, a na čije ime i prezime je izdalo dozvolu za objekat od 100m2? Kakve veze ima ministarstvo za turizam sa rušenjem nelegalno izgrađenog objekta? Ko je stavio potis na rešenje kojim se odobrio priključak na elekto i vodovodnu mrežu? Ima li tu kanalizacione mreže ili sve ide na đubrenje livade?

  2. Taci, Radojičić, Zvonko Veselinovic i Braca Vucic. Uigrana ekipa

  3. ,,SREĆA,, PA SU OBA,,MINISTARTSVA,.Već,,OBRAZLOŽILA,I,,POHVALILA SE Da Su, TEMELJNO,I, NAPORNO,RADILA U ,,INTERESU,,,BIRAČA,,SRBIJE u poslednjoj,izvedbi,, zadnjih,,samo,‚12 meseci,,KAO I SVI OSTALI,,EXTRATRUČNI ,IZ,,.Tima BRNABIĆKE,a ONA,, ČAK,BEŠE,,SPREMNA I DA ,,UZME,, SAMO,,ALATKU,,ZA RUŠENJE,,,
    ,SLUČAJA,,.Biće da je,,pečenje,, bilo onako,.poširoko, srBsko.,pa po njemu,i,,rešenje,,.Kad VEĆ JEVANĐELJE ,,ZAMENJUJE USTAV, SVE OSTALO U OVOJ RASPADIJI OD,LIDERKE,,ZEMLJE,,SU,,SPONTANE,,POLITIČKE POVRŠINSKE FLOSKULE,,DOK,,PREMIJERKA,,MOLI,,MLADE I,STRUČNE DA ,OSTANU,
    U NJOJ,I,DOŽIVE JOŠ PO NEKI,UGOĐAJ,, ZLATNOG JOJ DOBA,,Vladavine,Ovakvih,reformatora,,pa ČAKOPET UZIMA ,DONACIJE,,ZA UVOĐENJE,,Prava I PravosuđaU CIVILIZACIJKE TOKOVE,, SVETA I EU. OD još jedne Zvanične,I PONOVNE POSETE HER HANposle,,pobede,s,,celih,,56% izašlih na,,onako,napreDno,,organizovane,, izbore,,al BREZ vojvode,stiroporskog,, njega je,,već situirala,, na Dedinju za sve,,zasluge, ,familijom i bizmis kompadrosima,,Onako, u naletu,,reformatorskog,nadahnuća,,.

  4. Neće država odnosno nadležni to da namerno reše. Van dozvole ruši i naplati investitoru i izvođaču, odgovornim licima. Ili oduzmi sve što je sagradio.
    U Čačku pravilo nadziđuj. Radi popodne ili nedeljom. Inspekcija po prijavi ćuti. Kao i republički inspektor iz Kraljeva, Rumenić.
    Radnici bez zaštitne opreme. Nešto je i „kurir“ pisao pa prestao.
    Dosta ima korist.
    Kako je onda naplaćeno za dobijawe dozvola. Kako se posle uknjžavaju stanovi. Da nemože nebi to bila praksa.

  5. Mislim da je resenje za ovaj kriminalni slucaj vrlo jednostavno – ne ucestvujmo u kriminalu . Bojkotujmo hotel.Svako ko ide tamo je kriminalac kao I ti sto su podigli taj hotel.Prosto ko pasulj!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.