„Nismo odustali od Jadra“: Rio Tinto želi razgovore sa Vladom Srbije „sada kada izbori nisu na putu“

Ostavite komentar


  1. Sa kojom vladom kad ni mesec dana posle izbora nije ni na vidiku? Tehnicka vlada je samo formalno na vlasti i nema pravo da donosi bilo kakve nove odluke!

  2. naravno da su se samo pritajili, spremili malo više love da podmažu točkove Vlade i dva brata

  3. Dokle god Kinezi mogu bez i jedne jedine ekološke studije i uz nepoštovanje zakona, ne postoji osnov po kojem bi se ovima zabranilo

  4. Niz nepovoljnih događaja počinje od sankcija Rusiji, potom, kad podlegnemo uceni, ide sledeća, opraštanje od KiM, Republike Srpske, Raške, Vojvodine, na kraju, stavljanje ostatke Uže Srbije pod staranje evropskog namesnika, a tada će raskopavanje Jadra biti puka formalnost, niko nas neće ni pitati.

  5. Samo neka probaju ovi austrougarski potomci na vlasti da proguraju taj projekat… Biće opet Cerska bitka

  6. Riotinto definitivno izbaciti iz Srbije,pa neka negde drugde pregovaraju.,eto im za pocetak Nemacka

  7. Znaci ne uvodimo sankcije Rusiji, izolacija od strane EU, Tinto nam donosi nekoliko milijardi evra kroz mizarmu rudnu rentu dovoljnu da vlast opstane jos ovaj i mozda sledeći mandat, dok ce investitor iznositi desetine milijardi evra zarade, gradjani ce preko rezimskih đedija slusati o ekonomskom bumu zahvaljujuci litijum, a gradjani ce nositi maske i piti samo flasiranu vodu…

  8. Naravno da niste odustali, zasto bi zagadjivali vasu zemlju kad mozete nasu, mars iz Srbije i vi i svi ostali

  9. Nece da moze,kopajte kod svoga tate…ustace (valjda( srpski rod da odbrani zemlju svoju od najezde kolonizatora svih fela.

  10. Vođu ste izabrali ponovo…morate mu vjerovati.
    Zar je Rio Tinto jedina prevara na koju je hipnotisani narod nasjeo?
    Ko izađe zadnji…neka ugasi svjetlo.

  11. RIO TINTO је Содома и Гомора, треба им укинути визе и удаљити из Србије у року од 48 сати. Нажалост познато је да многи који данас доносе одлуке у Србији имају јако лепљиве прсте, а за Рио Тинто су поклони од десетак милиона долара, исто толико вредни као и каса за кафу. Ипак сумњам да ће отићи, неко ће их замолити да остану
    “ због боље будућности Србије „преведено затроваће све што нам је остало, а цео профит ће отићи њима, најомрзнутијој компанији на свету.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.