Nova povoljnost za sve Shoppster kupce 1Foto: Promo

Shoppster.rs, prva integrisana onlajn i TV platforma u Srbiji i regionu, svojim kupcima od sada nudi novu uslugu isporuke gabaritnih i velikih porudžbina preko praga i to bez dodatnog troška.

U okviru nove povoljnosti za sve Shoppster kupce, dva specijalizovana kurira donose paket preko praga bez obzira da li kupac živi u kući ili stanu, odnosno u zgradi sa ili bez lifta.

Nakon toga, uređaj se otpakuje, proverava njegova fizička ispravnost, a po želji kupca ambalaža i odnosi. Na ovaj način smanjiće se eventualna oštećenja prilikom isporuke i tako dodatno povećati zadovoljstvo Shoppster kupaca.

Dostava uređaja preko praga je samo mali znak pažnje svima onima koji već tri godine biraju Shoppster kao omiljenu one-stop shop destinaciju, ali i onima koji će se u Shoppster kvalitete tek uveriti. Kompanija nastavlja razvoj najveće online platforme kod nas i konstantnu dopunu asortimana od preko 250.000 proizvoda.

Shoppster.rs je za kratko vreme postao omiljeno mesto okupljanja miliona kupaca i hiljada dobavljača, povezujući najveće svetske i domaće brendove, ali i male manufakture sa kupcima bilo kada i bilo gde u Srbiji.

Nakon usluge besplatnog preuzimanja pošiljki na D Express paketomatima, čija mreža svakodnevno raste, dostava preko praga je samo logičan korak u želji da Shoppster kupci uvek dobiju samo najbolje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.