Od septembra moguće novo poskupljenje struje, država hoće 95 evra po megavat-satu, privrednici upozoravaju na „katastrofu“

Po informacijama Danasa EPS hoće za četvrtinu višu cenu

Ostavite komentar


  1. Kad je trebalo da se završi izgradnja Kolubare B, nema novca. Kad je trebalo da se sprovodi eksproprijacija, nema novca. Kad je trebalo da se kupuju bageri, nema novca. Da l je baš za sve kriv Mića ili oni iznad koji o bilo čemu razmišljaju tek kad nastane problem zbog kog im se uzdrma pozicija vlasti?

  2. Danas je cena struje koju uvozimo 615,63 €/MWh, može se videti na SEEPEX u.
    Svako treba da plaća shodno troškovima koje prouzromuje sistemu.
    Ograničenje cene je kratkog daha i kad tad će nas lupiti po glavi!

  3. Pa vi ste stvarno fantastični! Do juče ste kritikovali gubitke EPS-a i manjak investicija, a danas kritikujete poskupljenje struje. Verovatno ćete sutra kritikovati male plate. I tako u krug.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.