Orbović: Nema masovnog otpuštanja radnika

Ostavite komentar


  1. Proverite sta se dogada u firmama pa onda komentarisite. Enterijer jankovic je otpustio gomilu radnika. E zato ovaj sindikat nema smisla, brinu se samo za svoje fotelje a radnike ….

    1. Hvala bogu,pa imamo tebe,i ne brinemo,jer ti brines o nama vec pedeset godina.Xa tebe je ,i Milo pocetnik.

    2. Dokle ovaj “ sindikalac“ laže radnike, Radnik na crno ne može dobiti otkaz, već mu se kaže zdravo.. Ako on ne zna koliko radnika je dobilo otkaz odmah u Sajam, dok ima mesta, jer sa njim nešto nije u redu.

  2. Obrović se žestoko obogatio kako kontroliše sindikalnu kasu! Da li je on suvlasnik hotela u Vrnjačkoj banji? Ispitati kako je stekao svu imovinu pod hitno!

  3. Sklonite ovog .sranka! Dokle će penzioneri da budu na čelu srpskih sindikata?! I gde to još u svetu ima?

  4. Bas cudi da je gospodin Orbovic vec godinama na celnoj poziciji sindikata da nije podneo ostavku ili bio smenjen kao da sindikat na cijem celu je on, nema mladih ,obrazovanih koji bi se pokazali u daleko boljem svetlu od navedenog.Ocekujem od sindikata u kojem je gospodin Orbovic na celu da izabere novog lidera koji ce biti daleko sposobniji od njega i daleko uspesnije voditi navedeni sindikat..

  5. Gospodine Orboviču, koga vi štitite, poslodavce ili radnike tj zaposlene. Kakva je to izjava ,,nema masovnog otpuštanja,, Valda treba reći nema nikakvog otpuštanja u ovim uslovima.

  6. Isti radnici su vise puta u zivotu doziveli da ih poslodavci otpuste, samo se ovaj matori bilmez ne pomera sa funkcije!

  7. OVAJ vlasnik sindikalnog hotela u V rnjackoj Banji … nesto „prica“ … ma ?

  8. Jbte , ovaj Orbović , prešišao i druga Tita!
    „Sedmostruki predsednik“ SSS , „desetostruki prof dr sci“ sindikalnog „rada“ , etc etc… Drugi „Broj 1“ /haaa… „drugi Br.1“ / iz stripova „Alan Ford“ !!!!
    Koga on vodi, o čijem interesu vodi računa , čije „bitke bije“ , koje pobede je „izvojevao“ ? Možda je učestvovao u stvaranju „Užičke republike“ 1941.godine ?
    Minorni likovi , nas vode… a niko ne zna gde ! Mada…

    1. bitno da je obezbedio svake jeseni luk i krompir covek je iz vremena CKSKJ u to vreme nije morao da se brine za radnike , pa kako sad da se promeni, sad ima gazdi koji mu guraju pare u dzep kao muizkantu pa svira sta mu naruce ,a radnik…

  9. Uskoro ovde više neće biti radnika. Kad d.b. brine i njima to je neminovno.

  10. bitno da je obezbedio svake jeseni luk i krompir covek je iz vremena CKSKJ u to vreme nije morao da se brine za radnike , pa kako sad da se promeni, sad ima gazdi koji mu guraju pare u dzep kao muizkantu pa svira sta mu naruce ,a radnik…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.