Panel o zdravstvu otvara Kopaonik biznis forum 1Foto: M.O. (arhiva)

Ovogodišnji, 28. Kopaonik biznis forum biće održan od 24. do 27. maja, a otvoriće ga panel o zdravstvu sa ciljem da se istakne značaj tog aspekta u borbi protiv pandemije, saopštili su danas organizatori.

Tema ovogodišnjeg, kako se navodi, najznačajnijeg ekonomskog skupa u Srbiji biće Svet posle kovid-19, novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja, a veliki broj panela biće posvećen ekonomskom i društvenom razvoju u periodu nakon pandemije izazvane korona virusom.

Prvog dana Foruma najavljen je i specijalni događaj u organizaciji medijske kuće Ringije Aksel Špringer (Ringier Axel Springer), a taj skup će i ove godine okupiti državne zvaničnike, predstavnike međunarodnih finansijskih institucija, članove diplomatskog kora i brojne poslovne ljude.

Učešće do sada su potvrdili predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković kao i šef delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici, regionalni direktor Svetske banke za Zapadni Balkan Linda Van Gelder i regionalni menadžer Međunarodnog monetarnog fonda Ary Naim.

Hibridni format Kopaonik biznis foruma podrazumeva ograničen broj učesnika, a svi zainteresovani moći će besplatno uživo da gledaju prenos panela na Youtube platformi dostupnoj preko portala www.kopaonikbusinessforum.rs ili putem aplikacije KBF dostupne za besplatno preuzimanje na svim Android i iOS mobilnim uređajima i tabletima.

Kopaonik biznis forum organizuje Savez ekonomista Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari