Petrohemija – usluga koju će Vučić morati da vrati Moskvi

Ostavite komentar


  1. Mora da vrati i penzionerima i oni su mu učinili uslugu, odrao ih je do gole kože a za uzvrat šipak

  2. Treba da nabavimo atomske bombe od Rusije. Nijedna zemlja koja ima atomske bombe nije napadnuta.

  3. Samo neka uzmu i one koji su je očerupali u poslednje 3 decenije. Veliki kamen oko vrata koji svi nosimo.

  4. Rusi su toliko zaradili u Srbiji i izvukli para da je ono sto ce platiti Petrohemiju prava sitnica.To su ustvari nase pare.Treba ih oterati iz Srbije jer raubuju nase prirodne resurse i zagadjuju prirodu.

  5. U naslov stavite nešto što je navodno neko rekao, a po svemu sudeći, vi izmislili. Ali zato vam mišljenje čoveka koji je bio na poziciji za vreme vlasti DOS-a ništa ne znači.

  6. Ko s Rusijom tikve sadi o glavu mu se obijaju. Nazalost, uprkos cestim „povredama glave’ to Srbi nikako da shvate.

  7. Čitam vaše novine i divim se vašem znanju. Pa zašto onda ne predložiti nešto pametno i ne izvučete nas iz krize.

  8. Povezanost rafinerijske i oetrohemijske prerade je prirodna, i većina takvih postrojenja u svetu je integrisana, da se ne isplati i jednima i drugima ne bi tako ni bilo. Ova integracija znači mnogo i za NIS, jer očekivanja idu u pravcu smanjenja potrošnje motornih goriva (ekologija). Da li su uslovi najbolji, može biti predmet razgovora, ali sa ekonomske i tehn. tehnol. strane integracija je opravdana. Treba pisati o onome u šta se razumete i ne politizovati na silu, mada su politika i ekonomija takođe neraskidivo povezani svuda i svagda.

  9. Sve je prodato nek ide i to
    U srbiji je sad najgore
    Ljudi ne vide obmanjiju ih pink i rts

Ostavite komentar


Ekonomija

"Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova... a nemamo svinja": Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom 10

„Obećavan izvoz svinjskih glava, nožica, repova… a nemamo svinja“: Od Tita do Vučića, svi pričali o velikoj trgovini sa Kinom

Srbija i Kina potpisale su 17. oktobra prošle godine Sporazum o slobodnoj trgovini, tokom boravka srpske delegacije u Pekingu, u kojoj je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tada najavio veliki značaj ovog sporazuma za Srbiju, ali stručnjaci smatraju da će naša zemlja ovim, mahom povećati uvoz, a da će najviše izvoziti kineske kompanije koje posluju u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.