Pitanje Nikoli Petroviću: Koji ste fakultet završili?

Komentar Danasa na tvrdnje bivšeg direktora EMS-a

Ostavite komentar


  1. sigurno je bio i jedan od najboljih studenata u istorijii ekonomskog fakulteta ?

  2. Nikolica je završio specijalni fakultet kod pumpe u Mladenovcu (hvala Draži Petroviću na fenomenalnoj sintagmi). S obzirom da imam fetiš na proćelave muškarce, to mu dođe fakultet za koji ne treba češalj.

  3. Potrebno je isto to pitanje postaviti i gospodinu narodnom poslaniku Srđanu Kruževiću, koji je na par nedelja pre imenovanja na dužnost direktora Elektrovojvodine u okotobru 2012. godine postao ekonomista, a i bivšeg direktora Zavoda za izgradnju grada Novi Sad gospodina Gorana Višnjića, kojima su istim autobusom sa Pala poslate ekspresno diplome. Bilo bi lepo da nam kažu kada i koje su to ispite polagali na Palama i da prikažu svoje diplomske radove.

  4. A da promenite pitanje u "Da li neko, sa studija ekonimije, bilo gde i bilo kada, poznaje kolegu Petrovića? Ako poznaje, neka navede fakultet i vreme tog lepog poznanstva? Hvala.

  5. Najbolji je onaj privatni čiji je vlasnik neki Grk …što ga je završio i ministar odbrane, a sada sprema doktorat, nego nema vremena …

  6. Па шта раде ти новинари "истраживачи"?
    Све истражише! И ко је кога и када и где, а не могу да истраже који факултет је завршио Петровић?
    Е, није поента да се то зна, него да се врти, што дуже и да би полуписмени "коментатори" (све доктори наука), имали о чему да пишу и дају "истраживачима" подстрек да наставе.

  7. A da nije završio u Staroj Pazovi? Tamo školuju genijalne univerzalce, pa tako industrijski menadžer može da bude i na čelu državne banke!
    Pogodite koje!

  8. Pa to nije pravo pitanje,do sada je mogao da bude i doktor plagijator kao i drugi,nego je pitanje posto je sad na odmoru da li time sto je postavljen na mesto savetnika direktora direkto kontrolise firmu preko poltrona na mestu novog direktora ili je sve samo farsa.

  9. Epidemija fals diplomaca! Sve je eskaliralo od kako je master Toma postao "akademski gradjanin".
    Pitam se da li je i Dragica diplomirala?

  10. ima kuma, zar treba fakultet?
    Opšte je poznato d SNS bira najkumovskije kadrove.
    Ovaj mali kumicim smo Višu školsku spremu.

  11. E jadna Srbijo. Valjda je normalno ,da ima zavrsen fakultet, da bi bio direktor u JP, pa makar i onaj sto je zavrsio Ministar policije. E kume, kume……………………daleko ce mo dogurati.
    Pravo da vam recem, ja licno, ovom Petrovici ne bi koze dao da cuva, a on direktor kod Vucica.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.