Više nego što se pisalo: Poznato koliko tačno iznosi plata predsednika Srbije nakon januarskog povećanja

Ostavite komentar


  1. Kako predsednik stalno ponavlja da mu je jedini interes ocuvanje drzave mogao bi deo da izdvaja u humanitarne svrhe.

  2. Plata nije ništa ako se zna i kolika je satnica, predsednik radi više od 8 sati na dan. Nego, mislim da bi mu mnogi dalji još toliko samo da sedi negde daleko i degustira vina.

  3. Trebalo bi svaki dan, na RTS TV Dnevnikcima svakih sat vremena emitovanja, da se pokaže, njegov izveštaj i relevantni pokazatelj, potpisom i pečatom, šta je to sve radio.

  4. Nikakav predsednik kad dozvoljava da običan inžinjer u EPS ima veću platu. O šefovima i direktori ma, a ima ih nekoliko hiljada, da ne pričamo.

  5. Kako nas predsednik od te plate moze da izdrzava Cerku da zivi i studira u inostranstvu a ne u „najlepsoj zemlji na svetu“ i svojoj Srbiji !!!!!

  6. Što bi bilo koga trebalo u bilo kojoj zemlji sveta interesovalo kolika je Predsednikova plata? A zašto je moja plata ovolika kolika je?

  7. Pa malo je to…nabavi covek respiratore,vitamine,vakcinu,srusi sava malu,prodade nedeljice,staricu,rudnike zlata,olova,gazivode,gazimestan…

  8. Da on je lud da radi za platu koja je 5-6 puta manja od Jorgovankine. Pa nismo mi veverice

  9. Iz pouzdanih izvora znam da predsednik Republike Srpske ima duplo veću platu, preko 3000e! Tamo političari imaju enormne zarade. Šta reći na sve to…

  10. Znali se koliko je inkasirao od Jovanjice, Belivuka, Restorana Franš, Beograda na vodi??? Bin Zajeda za Air Srbiju??

  11. Toliko zaradi obicni moler sa osnovnom skolom, nasvrlja par zidova i eto love.

  12. Dal’ je moguće da Jorgovanka ima 3 puta veću platu od AV? Ili se pri vrednovanju radnog mesta uzima u obzir da predsednik po Ustavu ima uglavnom protokolarne obaveze?!

  13. Samo lepo zvuci za “ vernike „.Sigurna sam da je to najmanji prihod od „prihoda“.

  14. Jorgovanka mora da ima veliku platu da pokupuje sav vishak krompira na trzistu.

  15. Daću mu ja moju platu, pa ako može da preživi od meseca do meseca neka mu daju orden za umetnost preživljavanja.

  16. Pa odela koja menja svaki dan koštaju više od navedene cifre .Šta ima od imovine?

  17. Nije me briga kolika je njegova plata a i ne interesuje me jer i njega nije briga kolika je moja penzija . Ustvari ni on me neinteresuje.

  18. Ja osećam po đepu da sam više siromašniji nego pre šest meseci, ubi me Švajcarska formula, penzija oko 33.000 din. Sa takozvanim dualnim obrazovanjem. Omladino, zamislite kolika će biti vaša buduća penzija što vam država nudi?

  19. Niko ne pise dali uzima procenat od docodjenja investitora! Nema imovinskih karti nikog iz vladajuce stranke godinama unazad! Sapic koji je kupio vilu u Italiji i zemlju za nekih 500.000 e pa se pitam odakle sa platom predesnika opstine NBg?

  20. gazdina plata nije problem nego kolike su plate njegovih „pretorijanaca“ , kazu vece od akademika?!

  21. On ne živi od plate kao ljudi kojima se obraća. Njega izdržavaju sponzori i darodavci. Ko to nije shvatio sam je kriv!

  22. Treba da ima bar 500.000 rsd a minimalac da bude bar 200.000 rsd. Onda cemo znati za sta radimo.. ovako smo samo jedno robovlasnicko drustvo u modernom „odelu“…

  23. Браћо и сестре, предлажем да помогнемо нашем председнику. Свско од своје плате и пензије да се одбије по 100 дин. Наше мало ,њему доста. Треба човеку помоћи.

  24. Ja na njegovom mestu nebih radio za 170, vec bih dao otkaz, našao vezu i otišao kod stranog investitora za 300 (€)

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 8

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.