Poljoprivrednik Adamović, jedan od pregovarača: „Rekli smo premijerki da je Srbija ekonomski tigar, ona se prenerazila“

Ostavite komentar


  1. Да нема коментара у вези ове ситуације. Ако се стане на страну пољопривредника цена уља иде у небеса,а опет ако се брани влада и њене мере испада какви смо ми противници режима када смо за њихове мере. Ова вест боље да није ни била овде само је направила забуну. Ето мрзимо владу а не можемо да је подржимо.

  2. Otkupna cena mleka je 35-45 dinara po litru,a u prodavnicama „zamrznuta“ cena mleka losijeg kvaliteta nego sto je ono otkupljeno, 115 din.A ko tu razliku uzima i deli?
    Za 35-45 din. je trebalo kupiti kravu,hraniti je,negovati i musti,a za 115 din. ga je trebalo samo upakovati i preprodati.

  3. Očigledno je da se ekonomski tigar ubrzano raspada,zato poljoprivrednici pamet u glavu ne dozvolite da vas ovi lopovi još jednom izigraju.

  4. Poljoprivrednici doprinesite malo nacionalnom stadionu, ipak je Vučićeva vizija budućnost Srbije, i za to mora da ima sredstava…

  5. Sitne su ribe poljoprivrednici za ovu bandu koja je na vlasti izigrace ih kao i mnogo puta do sada.

  6. Opet vas lazu i mazu. Kada pregovarate sa sibicarima dobijate ovo. Dizite se ljudi. Vi nas hranite i mi moramo da vas podrzimo. Samo napred.

  7. Osiguravajuce kuce tj. „prodavci magle“poskupese svoje usluge 22% i to je u redu…a kada poljoprivrednici traze da naplate svoju muku e onda ne moze.

  8. I naravno opet nema komentara…Apatija,beznadje….I odsustvo inteligencije svakako

  9. Pa kod nas ni drvna industrija ne posluje sa dobitkom.Ne sadi,ne zalijeva ,ne prsce,ne okopava.Samo natoci gorivo u motorku i kamion i posluje sa gubitkom.Pa to nema nigdje na planeti Zemlji.Znaci lopovluk.

  10. DALI ZNA PREMIJERKA DA JE NAJVIŠE POLJOPRIVREDNIKA REGISTROVANO NA VRAČARU. Tamo ide glavni novac za poljoprivredu,..NEZNAM SAMO DALI JE BUDŽET OGRANIČEN ZA VLADU, KOD NJIH JE TO ĆUP BEZ DNA…

  11. E sad za zelenu energiju podigli ene koliko?da bi punili dzepove onima koji unistvaju prirodu i bogate se na nas racu a za poljoprivrednike ko ih sisa bitno je da otkupe jeftino a prosaju skupo paopet oni skidajh kJmak a seljak nemoze osnovne rashode da pokrije al seljak je tu da se punj budzet da se odrzava socijalni mir i da se bogate kojekakvi posrednici hladnjacari i zna se ko jos drzi uzde u ovoj srbiji preko ledja seljaka.

  12. Zakleo se ACA dok je njega Srbija će sve uvoziti, i puniti tajkunski lobi sa mukom i novcem ratara,kraj citata.Briga za naše građane i našu decu ponovo pobedila,slogan koji nakostreši dlake ekonomskom tigru,naravočenije podrži ekonomskog tigra, da mu nebi otpale dlake,sve u službi jednog čoveka,divna sredina za ljude i njihovu decu

  13. Pre 10 godina je suncokret u žetvi plaćen 55 din pa cena ulja bila ispod 100 din.tako da ta priča o velikom poskupljenju ulja ne pije vodu.Dosta je ova vlast lagala poljoprivrednika vreme je da se stvari stave na realnu osnovu.Poljoprivrednik mora najviše da zaradi kao proizvođač a ne obrnuto, skladištari,nakupci, trgovina,smanjite apetite i provizije.
    Veliko poštovanje Radoslave izdrži do kraja tj pobede.

  14. 2012 bili smo Nemam reci tada ste ćutali ako se od drveta ne vidi šuma a sve to je rekao i moj drug sa posla dobro ste informisani

  15. Da se dozvoli izvoz suncokreta pa ko plati više roda njegova a država za naše potrebe nek kupi po500 e tonu

  16. NA NASU VELIKU ZALOST PROUZVODJACI PRAVA MPRAJU DA TRAZE NA ULICAMA…A PERACI I POLITICKI PODOBNI NA JAHTAMA PROVODE OVE VRELE DANE.

  17. Vera
    Тако и тако,мали произвођачи су једном ногом на улици.За годину две ако наставе са оваквом отимачином и друга нога ће бити на улици, постаћемо УЛИЧАРИ или,,,сендвичари,,,.

  18. A za vaucere 34 mikiona evra ima para
    To nema nigde na svetu da drazava daje da neko dzabe planduje dok poljoprivred krvaru

  19. Kome si rekao???? Trenutno u SRBIJI postoji samo jedan politicar na funkciji a to je Vučić. To sto drugima pricate je isto ko da pricate u suplju kofu!!!!

  20. Muči me samo jedna misao: zar se nisu poljoprivrednici od osamdesetih godina do danas borili za slobodno formiranje cena? Šta sada hoće?

  21. Pa Vucko pre neki d an rece da imamo.mnogo para parafraziram a ja rekoh sebi pa sto ne poveca penzije i.plate sada i poljoprivrednicima koji rintaju danonocno ceka janur ,februar sve poskupljuje enormno da li.je Srbiju nog kaznio.da ima takvog prefsednika i premijerku ,i sada ona nista nece uraditi sa poljoprivrednicima pojavice se on i reseno pa sto.poslao ova dve budaletine

  22. за туризам(ваучере)Вучић је дао 4,5милијарди динара а за пољопривреду (храну)у два пута 2,5милијарде динара,
    мислим да је потребније

  23. Krušik, Jovanjica, Savamala,Helikopter,Tetka iz Kanade,Bunga Bunga zurke.
    Dva minuta snimka sa naplatne rampe koji nedostaju.Ubistvo Olivera Ivanovica…Dodela nacionalnih frekvencija..Prisluskivane predsednika…
    Šta bi????

  24. vidi se da ste najgore novine koi su ovo komentari lazi i bljuvotine sto ne prikazete pravo stanje o poljoprivredniku da vidite kako zive u mom selu mozak bi vam stao

  25. Ademovic oce ponovo da kupi Njive Traktore i Poljoprivredne Mašine
    Jer ih je Prvo Prodao

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.