Posle „Viz era“ i „Rajaner“ ukida liniju iz Niša

Za početak sledeće godine najavljeno ukidanje avio linije do Dizeldorfa

Ostavite komentar


  1. Koliko puta vec treba ponavljati da se ne kaze „Dizeldorf“vec DISELDORF ako vec fonetizujete. To nema veze sa cuvenim Dieslom (citaj Dizelom) nego sa recicom Duessel (citaj DISEL) koja protice kroz Duesseldorf (citaj DISELDORF).

    1. Mnogo bitno kako se kaze!
      Problem je u tome da umire nesto sto je bilo dobro,zahvaljuci Bulatovicu i njegovim pulenima!

  2. nislije sns-ovci, precednik ocekuje da ga proglasite za pocasnog gradjanina jerbo ce grad nis pretvoriti u ekoloski. smanjen promet, smanjena buka od aviona, zagadjenje…

  3. E Srbijoooo lopovska zemljo…za 20e sam putovao do Dizeldorfa….kao da vidimo sveta….sad nikad necu vise moci jer iz Bg to kosta 300e….Vucicu lopove…Srbijo zemljo propasti….

  4. Ispitajte slucaj na Beogradskom aerodromu… preko noci, radnici su dobili obavestenje da se 20,21, 22 novembra potpisuju (pred ugovori,) sa Francuskom kompanijom tj koncesionarom VINCI!! Zasto ovo pisem? Da li je to, normalno da u toku celog dana, kad su se potpisivali pred ugovori, na svakom mestu je sedeo pored zastupnika iz Vlade, aerodromai Vincia, sedeo po jedan sluzbenik BIA-e!?!?!?!! Zasto su oni toliko vazni i bitni u svoj prici oko koncesije?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.