Kada je peto i poslednje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"? 1Foto: Bojan Cvejić / Danas

Poslednje izvlačenje dobitnika dva stana u Beogradu u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće u subotu, 25. februara 2023, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 18.05 časova.

Ukupni nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,7 miliona evra, a do sada je osam dobitnika izvučen tokom četiri nedelje.

Pravo učešća u izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Osim toga, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagradu u drugom krugu nagradne igre u drugoj polovini 2023. godine.

Ove godine, nagradna igra prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće.

Pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu istoimenu aplikaciju na mobilnom telefonu.

Ministar finansija Siniša Mali rekao je danas prilikom potpisivanja ugovora sa dobitnicima stanova kako po prvi put ova nagradna igra digitalna, sa QR kodovima.

“Verovali ili ne u ovom trenutku imamo skoro 100 miliona računa koji su poslati i više od 900.000 aktivnih aplikacija igrača. Taj broj raste iz dana u dan“, rekao je Mali, prenosi RTS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari