Poslodavci ne obaveštavaju kandidate o ishodu konkursa

Ostavite komentar


  1. A zasto bi to su doo-drustva o s l o b o dj e n a odgovornosti, od 100-tinu kandidata (za rajka nema kapa) oni obnavljaju konkurs i tako u krug, Nije lako uposliti nekog da unisti vekovima stican kapital i to po 20+ ugovora po mesec dana i blanko ugovor o otkazu.

  2. Gradjani Srbije bi mogli konačno posle skoro 30 godina napustiti samoupravo-socijalistički način razmišljanja, jer ne žive više u tom sistemu. Zamislite apsurd da kompanija šalje hiljade mail-ova potencijalnim kandidatima da nisu prošli.

  3. Poslednji primer. U Kraljevu je u ekspozituri Erste banke promljen lik koji je završio srednju Poljoprivrednu školu uz dva ponavljanja razreda, poznajem ga lično, na mesto šalterskog radnika, a svi ostali koji su se javili na konkurs nisu uopšte obavešteni o rezultatu istog, jer je, kao i svi ostali konkursi samo formalnost.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.