Potvrđeno pisanje „Glasa Zaječara“: Stručnjaci i snimci demantuju zvaničnike

Ostavite komentar


  1. Zasto N1 ne snimi I radove na merno-regulacionim stanicama na predvidjenoj marsuti da se vidi koliko stvarno Neko nesto radi I koliko se nesto maklo of pocetka.Mogli bi da zatraze I pomoc inzinjera iz Gasproma da I’m pomogne u proceni stanja radova.♿

  2. pa moraju jadni nečim da se pohvale pred izbore pa krenuli da lažu o gasovodu. a gaosovo neće biti spreman za upotrebu do sledeće godine.

  3. Rodjak mi radi kod Lenovca selo kod Zajecara a drugar u Krivim Viru rade i subotom,nedeljom nije zavrseno gazda Dosa placa trenutno nevidjeno dobro oko 60eu.dnevno samo da se zavrsi ima posla jos sigurno mesec dana.Ali u principu Dosa gazda ubi se od para mnogo miliona evrica je u pitanju Bajatovic samo trlja rucice jer mu ovaj daje procenat i to dobar.

  4. Valjda čekaju da uteraju pare od gradjana preko izvršitelja. To se čekalo. Na tome će se u buduće bazirati budzet teritorije Srbije. Zato i ne daju vece plate, rade isto sto i sa preduzecima. Ojade da mogu da otimaju uz pomic mup-a.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.